Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Απάντηση του Υποψηφίου Βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη στην ανοιχτή επιστολή του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Δράμας


Δράμα, 3 Μαΐου 2012

Προς: Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Δράμας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατανοώ απόλυτα τις ανησυχίες σας που εκπορεύονται απ’ την τραγική κατάσταση που περιήλθε ο Δημόσιο Τομέας με συνέπειες τραγικές και δυσβάσταχτες για τους εργαζόμενους  που εκπροσωπείτε, αλλά και την κατάσταση στην οποία περιήλθε η κοινωνία μας γενικότερα.
            Γνωρίζετε τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς μου αγώνες πέρα από τον εργασιακό μου χώρο.
Ως πολιτευτής τα τελευταία τρία χρόνια έχω δώσει το στίγμα μου σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Είναι γνωστά τα αποτελέσματα από την εφαρμογή των διατάξεων των Νόμων που αφορούν στην εφεδρεία και τις απολύσεις, το Νέο Μισθολόγιο που ουσιαστικά είναι φτωχολόγιο, το βαθμολόγιο κλπ..
            Οι συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων, Νοσοκομείων και Οργανισμών Εργατικής κατοικίας είναι αποτυχημένη συνταγή και ουσιαστικά οδηγεί σε υποβάθμιση και αφανισμό της υπαίθρου.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αν οι συμπολίτες μας, μου αναθέσουν την ευθύνη να τους εκπροσωπήσω στο Εθνικό Κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι η προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων υπαρχόντων και αναφυομένων προβλημάτων θα είναι συλλογική, έτσι ώστε να αναπτύσσεται η επιβαλλόμενη δυναμική για την επίτευξη του κοινού στόχου.
            Φυσικά θα με βρείτε αρωγό στον αγώνα που δίνετε και που έχει σχέση με το βαθμολόγιο, το μισθολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, τις καταργήσεις των σχολικών μονάδων κλπ..



                                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                                                   Δημήτρης Κυριαζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου