Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΡΑΜΑΣ


Κύριε Πρόεδρε,
                Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ένας καινούργιος πολιτικός Φορέας, ο οποίος επιδιώκει να διαλύσει το φαύλο Πολιτικό Σύστημα, των επαγγελματιών της Πολιτικής, που μας οδήγησαν στην τραγική κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες σήμερα, και τους οποίους πλέον δεν εμπιστευόμεθα.
                Έχει σαφώς τοποθετηθεί κατά του Μνημονίου και της εξαθλίωσης στην οποία μας οδηγούν όλους, οι επαγγελματίες Πολιτικοί σήμερα, που δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες αλλά μόνον για τις καρέκλες τους.
                Οι θέσεις μας για όλα τα θέματα είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Κόμματος στη δνση,  www.syndesmosee.gr,  την οποία εάν θέλετε μπορείτε να μελετήσετε.
                Εκείνο για το οποίο δεσμευόμαστε είναι ότι στην Πατρίδα μας πρέπει να επιβληθεί ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ για όλους.
                Η Κομματοκρατία  η οποία επιβάλλεται και μέσω του Κομματικού Συνδικαλισμού, να καταργηθεί άμεσα στον Κρατικό Μηχανισμό και κατά συνέπεια και στους Δημοσίους Υπαλλήλους.
                Η σωστή και αντικειμενική  αξιολόγηση όλων των Υπαλλήλων του Δημοσίου, με βάση την απόδοση τους και όχι την Κομματική τους ταυτότητα είναι θεμελιώδης αρχή για μας.
                Συνεπώς δεσμευόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε τα όποια δίκαια αιτήματά σας και σαφώς είμαστε κατά της εργασιακής εφεδρείας, των καταργήσεων που αναφέρετε, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, και την ισοπέδωση των μισθών που επιχειρείται.
                Θα απαιτήσουμε όμως από όλους την μέγιστη δυνατή απόδοση προκειμένου να μπορέσει η χώρα μας να ξεπεράσει την κρίση και προς αυτή την κατεύθυνση σας προκαλούμε να εξασκήσετε και εσείς την επιρροή σας, αν και εδώ που έχει φθάσει η κατάσταση είναι δύσκολο να υποσχεθείς πολλά. Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για όλους.
Με σεβασμό προς όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους, τους  οποίους δεν θεωρούμε τεμπέληδες και διεφθαρμένους, όπως τους αποκαλούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, που μας κυβερνούν επί πολλά χρόνια και προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες τους στους ΕΛΛΗΝΕΣ,  σας καλούμε να αγωνισθείτε και εσείς μαζί μας για το μέλλον των παιδιών μας, για μία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

                                                                                                                                                                                Σαρήπαπας Ανάργυρος Υποστράτηγος εα
                                                                                                                                                                Υποψήφιος  Β. Ν. Δράμας με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου